Even voorstellen: Anniek Klaaysen

Vorig jaar heeft u misschien al kennis gemaakt met Anniek. Toen liep ze stage en nu is ze werkzaam als paraveteriniar op de praktijk.

Wijzigingen avond- en weekenddienst

Om ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend uw huisdier van de gewenste zorg te kunnen voorzien worden de avond- en weekenddiensten van Dierenartsenpraktijk Kollum – Buitenpost voor de gezelschapsdieren samengevoegd met twee andere dierenartsenpraktijken in Noordoost Friesland.

Een dag uit het leven van... een dierenartsassistente

Een werkdag van een dierenartsassistent, hoe ziet zo'n dag er uit? Natuurlijk is geen enkele werkdag hetzelfde als dierenartsassistent. Hier zijn iedere dag 2 assistentes werkzaam, 1 assistente assisteert de dierenarts en de andere assistente doet voornamelijk balie en telefoonwerkzaamheden. Hier een greep uit de dagelijkse werkzaamheden. 

Logboekformulier via de mail

Wanneer u diergeneesmiddelen bij de balie afhaalt krijgt u een logboek formulier mee. Dat formulier kunnen we ook naar u toe mailen mits wij uw email adres hebben. Wilt u uw logboek voortaan ook via de mail? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

 

 

Vestigingen

Chip je dier

Webshop