Ze moest nu echt afvallen!

Deze maand Bubbles in de schijnwerpers. Lees hier het verhaal over Bubbles, hoe de weegschaal haar leven veranderde. De strijd duurde van september 2012 tot juni 2013. In deze tijd ging het gewicht van Bubbles van 45 kg naar maar liefst 35 kg! Een topprestatie waar ze elke dag profeit van heeft, aangezien er naast haar overgewicht ook een beginnende artrose werd geconstateerd.

Lees meer...

LICG Huisdierenbijsluiters

Met de slogan ‘Huisdier kopen? Lees eerst de bijsluiter’ wil het LICG (Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren) de komende jaren bereiken dat iedereen die eraan denkt om een huisdier te kopen eerst de bijsluiter van het dier zal lezen. Er zijn al meer dan 100 bijsluiters gereed. Zo zijn er versies voor de veel voorkomende huisdieren als hond, kat, konijn, hamster, kanarie en kardinaaltetra. Maar ook voor de wat exotischer dieren als de vogelspin en de baardagame.

Lees meer...

Eerste vergelijkingssite voor huisdierenverzekeringen

Verzekerjehuisdier.nl is dit jaar online gegaan met haar vernieuwde website www.verzekerjehuisdier.nl. Iedereen met een hond of kat kan eenvoudig zien welke huisdierenverzekering het best bij zijn of haar wensen past. Hiervoor is een interactieve vergelijker ontwikkeld die vergelijken op inhoud van verzekeringsdekkingen mogelijk maakt.

Lees meer...

Röntgen

Op de de hoofdlocatie in Kollum hebben wij de beschikking over röntgenapparatuur. Röntgen kan gebruikt worden ter ondersteuning van het stellen van een juiste diagnose.rontgenmap

Lees meer...

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier

Webshop