skip to Main Content

Maatregelen omtrent het corona virus

Update: april 2022 COVID-19 maatregelen bij Dierenartsenpraktijk Kollum-Buitenpost.
Vanuit de overheid zijn alle maatregelen omtrent het coronavirus komen te vervallen. Wel blijven wij de richtlijnen en adviezen van het RIVM volgen. Ook blijven wij alert en houden we rekening met elkaar. Met name omdat bij besmetting dit een te grote impact kan hebben op de personeelsbezetting in de praktijk.
Wij stellen het op prijs als u rekening houdt met het volgende:

  • Houdt in de spreekkamer en wachtkamer waar mogelijk 1,5 meter afstand.
  • Het dragen van een mondkapje wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Vindt u het prettig als wij een mondkapje dragen? Geef dit dan aan, wij zullen uw verzoek respecteren.
  • Bij voorkeur 1 begeleider per huisdier in de wachtkamer en/of spreekkamer.

Heeft u klachten of bent u (of een huisgenoot) positief getest? Vraag dan of iemand anders, zonder klachten, met uw huisdier op de praktijk kan komen.

Mijn dier is ziek, maar ik ook, wat moet ik doen?

Kom niet zelf naar de praktijk maar vraag iemand anders, die klachtenvrij is, om langs te komen met uw huisdier, lukt dit niet dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt dan een telefonisch consult aanvragen. Indien mogelijk stuurt u ons voorafgaand aan dit consult foto’s of filmpjes van uw dier, waarop duidelijk te zien is wat de klacht is.

Mijn dier heeft medicatie/voer nodig, maar ik ben ziek, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op zodat wij uw bestelling kunnen klaarzetten. Kom niet zelf naar de praktijk maar vraag iemand anders om het op te halen. Is dit echt niet mogelijk? Laat dit dan weten, wij zullen dan een tijdstip met u afspreken. Zodra u hier bent mag u buiten even wachten en ons weer bellen.

Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip en hopen op deze manier een veilige en vertrouwde omgeving te behouden!

Back To Top