Verplichte vaccinatie hondsdolheid bij import puppies en kittens

Bent u van plan een pup te kopen bij een buitenlandse fokker? Houd er dan rekening mee dat vanaf 29-12-2014 honden, katten of fretten onder 15 weken Nederland niet meer in mogen!

Vanaf deze datum moet elke hond die Nederland binnenkomt, dus ook een pup, een geldige rabiës enting hebben. De rabiësvaccinatie mag pas vanaf 12 weken gegeven worden en is pas geldig 3 weken na het toedienen. De pup is dan inmiddels minstens 15 weken oud en mag dan pas de grens over.

Lees meer...

Hallo ik ben Gucci

Ik ben een lief maar soms ondeugend hondje van ruim een half jaar.
Zo ben ik zes weken geleden op de grote tafel gesprogen.
Mijn vrouwtje was aan het stofzuigen, zij zag het niet.
Toen kwamen mijn speelmaatjes Senna en Daessy de kamer binnen hollen.
Ik dacht spelen en ben van de tafel gesprongen.
O,wat deed dat pijn, heb mijn pootje op twee plaatsen gebroken.

Lees meer...

Huidproblemen bij hond en kat

Zoeken naar oorzaken door uitsluiting ervan
In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over teken en vlooien en de (nieuwe) producten hiertegen. Deze nieuwsbrief is gericht op de hond of kat met jeuk waarbij de jeuk niet veroorzaakt wordt door vlooien.

Lees meer...

Ze moest nu echt afvallen!

Deze maand Bubbles in de schijnwerpers. Lees hier het verhaal over Bubbles, hoe de weegschaal haar leven veranderde. De strijd duurde van september 2012 tot juni 2013. In deze tijd ging het gewicht van Bubbles van 45 kg naar maar liefst 35 kg! Een topprestatie waar ze elke dag profeit van heeft, aangezien er naast haar overgewicht ook een beginnende artrose werd geconstateerd.

Lees meer...

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier

Webshop