Even voorstellen: Anniek Klaaysen

Vorig jaar heeft u misschien al kennis gemaakt met Anniek. Toen liep ze stage en nu is ze werkzaam als paraveteriniar op de praktijk.

Lees meer...

Let op: wegwerkzaamheden

Vanaf dinsdag 18 september t/m 21 september is onze praktijk in Kollum minder goed te bereiken. De Willem Loréweg word opnieuw geasfalteerd vanaf garage Beerda tot bij de bocht Formido/Praxis. U kunt ons bereiken via het fietspad maar denk om de medeweg gebruikers.

Lees meer...

Een dag uit het leven van... een dierenartsassistente

Een werkdag van een dierenartsassistent, hoe ziet zo'n dag er uit? Natuurlijk is geen enkele werkdag hetzelfde als dierenartsassistent. Hier zijn iedere dag 2 assistentes werkzaam, 1 assistente assisteert de dierenarts en de andere assistente doet voornamelijk balie en telefoonwerkzaamheden. Hier een greep uit de dagelijkse werkzaamheden. 

Lees meer...

Wijzigingen avond- en weekenddienst

Om ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend uw huisdier van de gewenste zorg te kunnen voorzien worden de avond- en weekenddiensten van Dierenartsenpraktijk Kollum – Buitenpost voor de gezelschapsdieren samengevoegd met twee andere dierenartsenpraktijken in Noordoost Friesland.

Lees meer...

Spoedeisende hulp nodig?

Vestigingen

Chip je dier

Webshop