Ze moest nu echt afvallen!

Deze maand Bubbles in de schijnwerpers. Lees hier het verhaal over Bubbles, hoe de weegschaal haar leven veranderde. De strijd duurde van september 2012 tot juni 2013. In deze tijd ging het gewicht van Bubbles van 45 kg naar maar liefst 35 kg! Een topprestatie waar ze elke dag profeit van heeft, aangezien er naast haar overgewicht ook een beginnende artrose werd geconstateerd.

"Op de jaarlijkse controle kwamen we langs met onze lieve labradordame. Alles werd gecontroleerd en goed bevonden. Ze had wel wat artrose in haar poten. Toen moest ze even op de weegschaal. En tot onze schrik was ze nogal zwaar geworden: ze moest nu echt afvallen!

Onder bezielende begeleiding van diëtiste Froukje gingen we van start. Ze kreeg speciale dieetbrokjes. En boontjes en tussendoor wortel, komkommer en een stukje fruit. Gelukkig lust ze dat ook graag! Om de twee weken kwamen we even langs om haar te wegen. En tot onze vreugde viel ze af, kilo na kilo. Ondanks dat de wandelingetjes steeds korter worden, wordt ze steeds slanker en slanker.

Nog even volhouden, ze is bijna op haar streefgewicht. Straks wordt ze 12 jaar. Ze is ons zo dierbaar, en hopen dat ze nog lang, gezond en slank, mag genieten van een heerlijk hondenleven! Hierbij twee foto's van onze Bubbles,

Groetjes van Klaas en Inge"

Online afspraak

Chip je dier

Webshop